Hypa.se är en sajt som samlar de bästa klippen som finns ute på Internet. För den nyfikne, nöjessökande och humorutsvultne är Hypa.se ett mecka.

Sajten specialiserar sig på att samla filmklipp av alla slag. Hypa.ses skapare älskar att surfa runt på nätet och har skapat sajten för att dela med sig av de roligaste och mest intressanta klipp som de hittat under sina virtuella upptäcktsfärder. Här på Hypa.se hittar du allt från seriösa saker, som intressanta diskussioner och föreläsningar till söta kattvideos, Kylie Jenniers sminktutorials och senaste Prison Break-trailern. Det är som en proppfull lösgodispåse av bästa kvalité helt enkelt.

Sajten är oberoende av andra aktörer och är lite som en förvaringsbox för allmännyttiga och roliga klipp. Till de klipp som publiceras finns det oftast en beskrivande text där både videon och dess sammanhang förklaras. Ibland handlar det om videons omständigheter, ibland personen bakom och ibland om själva videons innehåll. Det är främst Youtube-videos som länkas då den med hästlängder är den största videopubliceringsaktören på nätet idag. Youtube är en hemsida som i sin uppstart 2005 snabbt steg i popularitet och som idag är en av världens mest etablerade hemsidor. Det är en sajt där du kan ladda upp, recensera, kommentera, betygsätta och dela med dig av videos. Det är källan till, i princip, alla klipp på nätet och har allt från musikvideos, vloggar, recept , filmer, dokumentärer och andra roliga klipp. Även om större medieföretag använder sig av Youtube är majoriteten av de som publicerar på sajten privatpersoner. Välj den kategori du gillar mest och fastna i roliga kattvideos eller en guide till hur du steker den bästa burgaren. Eller varför inte hitta en video att skicka till partnern eller kompisen? Det är bara du sätter gränserna!