Vi får aldrig nog av roliga katter!

Vi får aldrig nog av roliga katter! Katter och Internet går hand i hand. Det är nästan en kärlekshistoria i klass med Ross och Rachel eller Romeo och Julia. Vem har inte spenderat timmar framför katter som leker med en boll, som beter sig som människor, som ramlar eller som bara helt enkelt är söta? Katter är trollbindande, smarta och oberäkneliga och skapar därför ändlöst med underhållning. De har en speciell plats på Internet och vare sig det är på 9gag, Facebook eller Aftonbladets hemsida du hänger så hittar du garanterat en video med en katt i. Det är ett av de största fenomenen på nätet och det publiceras dagligen flera nya hysteriska klipp på de charmiga pälsbollarna. Vad är då inte mer perfekt än de allra bästa av dessa videos samlade på en och samma plats? Vi har här hittat den ultimata mashup-videon av Mashupzone av klipp på roliga och söta katter. Det har till och med startats en festival i kattvideornas ära, Catvidfest, som ägde rum i Stockholm 2014. Det finns till och med studier som tyder på att den tid vi spenderar framför dessa söta, galna och helt underbara katter är till nytta. Studien är från Indiana University Media School och har kommit fram till att roliga klipp, till exempel kattvideos, kan ge positiva effekter på hälsan. Att titta på det där klippet där en katt myser med en anka eller dricker vatten från en kökskran ger alltså mer än en trevlig stund. Detta uppger den brittiska tidningen The Independent. Det får folk att känna sig mindre oroliga, ledsna och irriterade. Det är därför ett perfekt argument till varför just den här 11 minuter långa videon är ett måste! Den innehåller katter som är utklädda till pirater och tomten, lekande kattungar, klättrande katter, katter som sover på rygg, katter som äter banan och majs, nyfikna katter, katter som gillar att bada och en hel drös kattungar. Videon hittar du här:

12 Sep 2016