Kylie Jenners Make-Up Rutin

Kylie Jenner är den yngsta i den ökända familjen Kardashian, men är idag nog den mest aktuella av dem. Med klädkollektioner, ett omdiskuterat privatliv och en nysläppt sminkkollektion är hon i hetluften i princip hela tiden. I denna video får vi följa Kylie genom hennes makeup-process för att själv kunna inspireras. Familjen Kardashian är stor och vare sig man älskar eller hatar dem så har de garanterat gjort ett intryck. När familjen Kardashian började gå på tv för nästan 10 (!) år sedan var det de äldre syskonen Kim, Khloé och Kourtney som var i centrum. Men nu har Kylie börjat ta plats i strålkastarljuset. Kylie är, med sina 19 år, yngst i den stora syskonskalan, men har hunnit med en hel del under sina år. Jenner har under sin tid i rampljuset cirkulerat mycket i media och hon har täckt många tonårs- och skönhetsmagasin, som till exempel Cosmopolitan, Teen Vogue, Marie Claire och Seventeen. Hon har vuxit upp framför kamerorna och har under de senaste åren arbetat för att etablera sig och skapa ett namn för sig själv. Med en ärlig och kaxig ton har hon tagit sig an världen som affärskvinna. Tillsammans med sin syster har hon bland annat lanserat en klädkollektion och ett dataspel. Dessutom har hon har gjort sig känd för sina sminkningar, som hon publicerar både på Snapchat och Youtube. Där hon till exempel visar hur du kan sminka dig för att få läpparna att se större ut eller, som i denna video, får till ögonskuggan. Det som gör Kylies videos till en vinnare är att hennes sminkningar är lätta att följa, vilket gör att resultatet blir bra även hemma framför badrumsspegeln. För att ta del av Kylies tips och se hur hennes sminkrutin kan se ut så klicka vidare på denna länk:

12 Sep 2016