Prison Break är tillbaka!

Prison Break är tillbaka! Det är nog ingen som har missat att den actionfyllda serien Prison Break snart är tillbaka i tv-rutan. Filmandet startade i april och äntligen har vi nu fått en trailer! Serien fick människor att sitta bänkade framför tv:n vecka efter vecka med nagelbitande spänning. Under fyra intensiva år fick vi följa de två bröderna Lincoln Burrows och Michael Scofield och deras planer på att få ut den felaktigt dödsdömde Lincoln ur fängelset. Det är en serie fylld av komplikationer, spänning och fart. Fox-serien fick ett abrupt slut 2009 och hela sju år tog det för den att ta sig tillbaka till rutan. Än fast att serien (spoiler alert!) slutade med att Michael dog är han tillbaka livs levande i början av 2017. Seriens producenter säger att “det finns en logisk förklaring” till hur han är uppe och går sju år senare. I trailern kan vi se att det är en viss person som är bakom galler, vilket än en gång drar igång seriens karaktäristiska och actionfyllda resa med friheten som mål. Den nya, begränsade säsongen tillkännagavs av Fox i juni 2015. Det är en uppföljare av originalserien och utspelar sig i nutid. Den är än en gång skapad av Paul Scheuring, som även skapade de fyra tidigare säsongerna. Skådespelarna Wentwort Miller och Dominic Purcell repriserar sina roller som Michael och Lincoln och även Sara Wayne Callies, Amaury Nolansco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar och Paul Adelsteins kommer att dyka upp i rutan igen. Serien sänds i början av 2017 och kommer bestå av nio fartfyllda och intensiva avsnitt. Varför vi ska bänka oss med popcornskålen när det väl är dags, det svarar trailern bra på: “For family. For love. For justice. For freedom.”. Den kan ni se här:

12 Sep 2016